Beus Bouw BV is een bouwbedrijf gevestigd in Waardenburg in de provincie Gelderland. Dit bedrijf is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 88783774. Beus Bouw is opgezet door timmerman Kevin de Beus, en is sinds 1 september 2020 uitgebreid met een vaste werknemer.

 

Bij Beus Bouw BV bent u op het juiste adres voor zowel kleine als grote klussen. Wij zijn gespecialiseerd in bestrating, timmerwerk en isolatie. Wij kunnen uw tuin aanleggen of renoveren: plaatsen van schuttingen, tuinhekken, vlonders, overkappingen, pergola's en tuinhuizen. Andere zaken zoals isoleren van kruipruimtes en zolderruimtes, zolderrenovaties en het zetten van tussen- en voorzetwanden zijn ook mogelijk. 

 

Beus Bouw BV levert zorgvuldige en betrouwbare producten en diensten. Zaken zoals met u meedenken over ideeën en oplossingen zijn bij ons vanzelfsprekend. Bent u op zoek naar kwaliteit voor een goede prijs, dan bent u bij ons aan het goede adres. 

 

Beus Bouw BV is werkzaam in de provincies Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. 

 

Heeft u interesse in het isoleren van uw woning? Neem dan een kijkje op de website van onze specialisatie tak in isolatie.